ACT® Burn-Out Personal Profile

Ongeremd enthousiasme.

De definitie van Burn-out: Ongeremd enthousiasme. Eduard Baas

Veel mensen denken nog steeds dat externe factoren zorgen voor Burn-out.
Tijdsdruk, werk, deadlines, collega’s, bazen, te weinig slaap, ongezond eten, geen tijd voor jezelf nemen, familie-ruzies, relatie-problemen…
Het zijn echter de interne diepere onbewuste patronen die uiteindelijk er voor zorgen dat mensen opgebrand raken. Je ziet niet meer waar je energie van krijgt, je ervaart enkel nog de leegloop.
Jouw onbewuste aansturing bepaalt dus voor een groot deel hoe jij ook omgaat met die externe factoren en daardoor misschien toch wel eerder burn-out raakt dan anderen. Dat heeft dus te maken met jouw gevoeligheid voor Burn-out.

ACT® Burn-Out Personal Profile geeft je inzicht welke van de 7 Burn-out-types jij het meest beleeft en in jouw Burn-out gevoeligheid. En uiteraard geeft dat jou de mogelijkheid om, samen met je Burn-outCoach, te kijken hoe jij anders met deze ingesleten patronen om kunt gaan om er voor te kunnen zorgen dat je niet in die Burn-out terecht komt.
Voorkomen is uiteraard beter dan genezen.
De herkenning op het Burn-out Personal Profile is enorm groot.
Met de ACT®-meting krijg je inzicht in jouw voorkeur- en schaduwcompetenties, de Burn-out-meting geeft je de verdieping waar deze schaduwwerking vandaan komt.

De ACT® Burn-out meting is gebaseerd op de ACT®-meting, de Individele Meting.

Andere metingen

Team meting

Een verzameling individuen of een Team? Simular but not the same.