Workshop NLP meets HBM

Workshop NLP meets HBM

myHBMcenter heeft het genoegen 3 x per jaar de Workshop NLP meets HBM over Neuro Linguïstisch Programmeren ofwel NLP en HBM ofwel de Human Being filosofie te organiseren. In deze workshop krijgt u de mogelijkheid om op een ontspannen manier kennis te maken met wat NLP & HBM precies inhoudt, hoe u dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk en wat het u kan opleveren.

Waarom deze workshop NLP meets HBM?

Allereerst om u kennis te laten maken met de ‘wetenschap’ op het gebied van communicatie en de filosofie op Human Being Management. NLP vergroot uw keuzemogelijkheid aanzienlijk. Om naast kennis en vaardigheden ook naar de effecten van gedrag te kijken en te kijken wat dit gedrag aanstuurt, de onbewuste patronen. Daar gaat het in deze workshop om: hoe kunt u op een duurzame manier improductieve patronen veranderen, bij uzelf en bij anderen. Een kennismaking en misschien wel het oprekken van uw overtuigingen over veranderen en veranderprocessen.

Wat houdt NLP & HBM nou precies in?

In de jaren 70 werd NLP gecreëerd door Richard Bandler en John Grinder. Bandler was een Computerdeskundige en Wiskundige, Grinder een Linguïst . Ze waren gefascineerd door hoe het kan dat sommige individuen hun resultaten blijvend overschrijden. Hoe komt het dat succesvolle mensen zo succesvol zijn? Bandler & Grinder modelleerden een aantal grootheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling die in zeer korte tijd enorme resultaten behaalden. Ze observeerden en bestudeerden hun

  • Fysiologie
  • Interne gedachteproces
  • De manier waarop ze hun taal structureerden in contact met hun klanten

Toen ze dat voor zichzelf gingen gebruiken behaalden ze dezelfde verbluffende resultaten!! Zodoende ontwikkelden Bandler en Grinder een ‘toolbox’ met technieken die ze NLP genoemd hebben. Neuro Linguïstisch Programmeren.   
"Dus deze succesvolle technieken maken van u en uw business een succes”.    
NLP is een attitude en methodologie die tot een aantal technieken heeft geleid. Het wordt ook wel de software van de geest genoemd.   Stelt u zich eens voor dat u de meest krachtige computer ter wereld tussen uw oren heeft. Alleen u mist de handleiding waardoor veel mensen denken dat hun geest hun leven bestuurt. NLP is het instructieboekje waardoor u uw geest en gedachten op de juiste manier kunt (be-)sturen, controleren en voeden.  
 

HBM staat voor Human Being Filosofie. Een filosofie die aandacht heeft voor hele mens in plaats van zijn en het antwoord geeft op de vraag wat maakt dat de mensen doen wat ze doen? 

Hoe ziet het programma

  • 09.00 uur   Ontvangst 
  • 09.30 uur   Start workshop
  • 11.15 uur   Pauze
  • 11.30 uur   Vervolg workshop
  • 13.00 uur   Heerlijke lunch
  • Vanaf 14.00 uur kunt u uw reis vervolgen.  

 

Voor wie is deze workshop bedoelt?

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Als u manager bent of ondernemer, HRM-, Sales- of Marketingspecialist bent en als u op zoek bent naar een andere wijze en efficiëntere manieren van communiceren, dan is dit iets voor u. Want wat zal het u opleveren als u nog makkelijker met meer plezier in staat bent de dingen te bereiken die u wilt bereiken?   

Data 2021

Data op te vragen bij secretariaat@myHBMcenter.com

Investering

€ 60,00 ex. BTW inclusief de heerlijke lunch.

Locatie

De workshop wordt gegeven op onze prachtige trainingslocatie (en kantoor) Heidestein, Heidestein 7 in Driebergen.