NLP Practitioner

 

 

Waarom de HBM&NLP-Practitioner Opleiding volgen?

Ben je geïnteresseerd in de meest geavanceerde inzichten en vaardigheden op het gebied van communicatie, menselijk gedrag en resultaat? Ben je een (aankomend) manager in een profit of non-profit-organisatie? Een opleider of ondernemer, psycholoog of accountmanager? Wil je mentaal en emotioneel groeien en anderen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de opleiding Advanced NLP Practitioner. Een opleiding die wereldwijd erkend is en waarin je alles leert over één van de meest succesvolle stromingen op het gebied van communicatie en gedrag: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).  
 

Waarom bij myHBMcenter ?

Hoogwaardige trainingstechnieken en de sterk gecomprimeerde vorm maken deze opleiding uniek. In slechts 9 dagen haal je drie wereldwijd erkende certificaten: “Certified Practitioner of NLP”, “Certified Hypnotist” en “Certified Practitioner of Time Line Therapy™”. De combinatie van deze drie-eenheid is een absolute winst. De gecertificeerde trainers van OUTWISE ontwikkelden deze opleiding op basis van een diepgaand inzicht in het onbewust lerend vermogen van de mens. Een vrouwelijke en een mannelijke trainer voor de groep heeft voor vele deelnemers het verschil gemaakt. De opleiding is erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy en de Time Line Therapy™ Association.  

Wat leer je?

NLP richt zich op de wijze waarop je informatie in je externe omgeving waarneemt, hoe je op basis daarvan interne gedachten ontwikkelt en wat de invloed daarvan is op het gedrag van jezelf en dat van anderen. Tijdens deze opleiding leer je haalbare doelen te stellen en specifieke taalpatronen te gebruiken om effectiever te communiceren. Je ontwikkelt jouw methode om, als je dat wilt, in een productieve stemming te gaan. Je ontdekt hoe het besluitvormingsproces bij anderen in elkaar steekt en hoe je belemmerende patronen en overtuigingen – bij jezelf en bij anderen -kunt doorbreken. Je leert lichaamstaal te herkennen en te gebruiken en ontwikkelt effectiever gedrag. Je contacten met anderen winnen aan diepgang. Kortom, je groeit zowel persoonlijk als professioneel.  
 

Hoe werkt het programma Practitioner of NLP?

De opleiding bestaat uit drie blokken, elk van drie dagen en een follow-upmiddag. Ter voorbereiding beluister je 20 Engelstalige cd’s. De training wordt geheel in het Nederlands gegeven. Er wordt ook gebruik gemaakt van Engelstalig materiaal om aansluiting met de internationale NLP wereld te garanderen. Drie maanden na de opleiding kom je nog een middag bij ons terug. Hierdoor ben je verzekerd van follow-up en word je verder begeleid in de toepassing van alle stof in jouw dagelijkse praktijk. Doordat deze opleiding in een relatief kortstondige tijdspanne wordt gegeven, besparen we je (t.o.v. andere aanbieders) minimaal 12 dagen van je kostbare vrije tijd. En wat levert jou dat op? 

Blok 1  

Uitgangspunten NLP, Representatiesystemen, Stellen van doelen,  Rapport maken, Metamodel, Werken met Submodaliteiten enHiërarchie van Ideeën

Blok 2   

Taalpatronen,  Ankeren, Strategieën, Integratie van delen en Reframen.

Blok 3

Time Line Therapy™, Hypnotherapie, Integratie van de nieuwe inzichten en vaardigheden en Test

 

Data 2021:

Voorjaar 2021

Blok 1: 3, 4,5 maart
Blok 2: 7, 8, 9 april
Blok 3: 28, 29, 30 april
Follow up middag 9 juli 2021

Najaar 2021

Blok 1: 6, 7, 8 oktober 2021
Blok 2: 3, 4, 5 november 2021
Blok 3: 8, 9, 10 december 2021

Follow up: 11 maart  2022

 

Tijden

Blok 1 en 2: Dag 1 van ieder blok van 09.30 –  ±17.30 uur, dag 2 en dag 3 van 9.00 - ± 17.30 uur 
Blok 3 eindigen dag 1 en 2 om 19.00 uur, dag 3 van 9.00 - ± 17.00 uur. 
De opvolgmiddag is van 13.30 – 17.30 uur.

 

Locatie

Deze opleiding wordt gegeven op onze inspirerende trainingslocatie (en kantoor) Heidestein, Heidestein 7 in Driebergen Rijsenburg.

Investering

€ 3160,- excl. BTW. Dit is inclusief lunches, trainingsmateriaal, hand-out, de ACTmeting, het boek "Een droom met een deadline, wat kun je met NLP in werk en privé..." en het NLP Pre-Study Program.