Authentic Leadership

"Geboren leiders bestaan gelukkig. Van hen leerden we immers de kneepjes van het leidinggeven, nietwaar? Zij beheersen de juiste leiderschapsdimensies waardoor ze met hun eigen gedrag en emoties de reacties van anderen kunnen sturen. Het resultaat is een groep medewerkers die voor u door het vuur gaan, huilen bij uw afscheid en u vertellen dat u het beste in hen naar boven bracht.
Ervaring heeft geleerd dat leiderschapsvaardigheden alleen niet tot het gewenste resultaat leiden. Het zijn vooral de mentale processen in u als leider die uw leiderschap inspirerend maken. 
Bent u een leider die volgelingen creëert of leiders? Bezieling is aan te leren en wilskracht zit in het onderbewustzijn opgeslagen. 
En is het onderbewustzijn niet het domein van talent en ontplooiingskansen?"

En zo verbetert OUTWISE uw performance. Onderscheidend en blijvend!

Waarom Authentic Leadership?

Wilt u als (aankomend) leidinggevende weten op welke manier u met uw eigen gedragingen en overtuigingen reacties oproept bij uw medewerkers? 
Bent u toe aan een totaal andere invalshoek van sturen en motiveren?
Bent u als manager klaar met het volgen van allerlei managementcursussen en zoekt u de juiste spiegel om uzelf nog beter te leren kennen.
Wilt u ervaren wat u nodig heeft om een bezielende leider te worden en leren hoe u op een integere manier gedrag kunt sturen? 
Bent u nieuwsgierig naar mentale strategieën van authentieke, charismatische en inspirerende leiders?
Zou u net zo inspirerend en authentiek willen zijn als Ghandi, Nelson Mandela, Lady Diana …?

Wat leert u in de Training Authentic Leadership?

In deze training ontdekt u welke dimensies bewust en onbewust een rol spelen in uw leiderschap en hoe u deze kunt sturen om de gewenste doelen te bereiken. Hiermee heeft u de sleutel tot uw eigen succes in handen.
U leert emoties en reacties van anderen te begrijpen en te beïnvloeden. Verder leert u hoe uw leiderschapsgedrag tot stand komt, hoe u ervoor zorgt dat uw mensen altijd aan de oorzaakkant staan i.p.v. excuses misbruiken. 
U gaat ervaren wat uw hulpbronnen en hindernissen zijn in het bereiken van uw doelen en welke overtuigingen passen bij inspirerende managers. 
U sluit deze training af met een uniek actieplan dat gegarandeerd leidt tot uw succes.

Hoe pakt OUTWISE de Training Authentic Leadership aan?

In twee dagen nemen de trainers van OUTWISE u mee op het gebied van Leadership. Geen uitgebreide theoretische kaders en modellen. Juist heel erg hands-on informatie waar u direct mee aan de slag gaat. Learning-by-doing. 
Heerlijk pragmatisch en goed onderbouwd, confronterend en warm, spiegelend scherp en respectvol betrokken, serieus discusiërend en humoristisch spelend. De trainers van OUTWISE "walk their talk". Ofwel de attitude en gedragsaspecten waaraan zij zo graag werken bij anderen, zijn hun eigen succesfactoren. Buiten de relevante ervaringen binnen diverse top organisaties, heeft hun innerlijke overtuiging hen gevormd tot performers die vanuit hun kern, nuchter en met twee benen op de grond het beste in u naar boven halen.
Confronterend en met humor helpen zij, met respect voor ieder individu, u uw volgende stap in uw ‘Authentiek Leiderschaps’-ontwikkeling te maken.

Wat als u de Training Authentic Leadership heeft gevolgd?

  1. Uw mensen krijgen nog meer vertrouwen in u als leider en zullen met meer plezier voor u werken.
  2. U bent in staat uw medewerkers van binnenuit te motiveren waardoor u meer ruimte creëert voor momenten met ‘uw voeten op het bureau’.
  3. U heeft een duidelijke focus op uw persoonlijke en zakelijke missie.
  4. U krijgt beter zicht op de gedragscompetenties van uw mensen en hun persoonlijke waarden zodat u gerichter kunt sturen.
  5. U leert op een inspirerende manier het maximale uit het eigen invloedsbereik van u en uw mensen te halen.
  6. U geniet nog meer van aan het stuur staan van uw eigen leven EN uw bedrijfsresultaten.
  7. U weet het geheim achter: "A good leader believes in the greatness of his players and coaches it out of them….."

Ofwel: "Total Leadership Improvement!"