ACT®- Organisation Meting & Coaching


Anders meten = Meer Weten

Meer Weten = Vergroting van Keuzemogelijkheden

Vergroting van keuzemogelijkheden = Succesvoller zijn als Organisatie...

ACT® Organisation laat het vermogen van mensen in uw organisatie zien: hun commercieel vermogen, hun creatief vermogen, hun strategisch en/of visionair vermogen. ACT® geeft antwoord op vragen als: Gebruikt u het talent van uw medewerkers wel voldoende? Hoeveel procent van uw personeel zit op de juiste plek?
Op vernieuwende wijze koppelt ACT® Organisation onbewuste drijfveren aan bewuste competenties. De meting combineert competentieteksten met symchetypische beelden. ACT® Organisation meet daarmee niet alleen de cultuur (gedrag, normen, waarden) maar ook de natuur (drijfveren, motivatie) van uw organisatie. ​

ACTME Organisation is een innovatieve methodiek waarmee u snel een helder en duidelijk beeld krijgt van uw (High Performance) organisatie. Want ACT® kijkt dieper dan anderen door de unieke combinatie van beelden en teksten.

ACTME Organisation genereert door middel van een slimme internettoepassing HR-analytics van uw organisatie. Deze HR-analytics kunnen worden gekoppeld aan uw organisatievragen over tal van aspecten die voor u relevant zijn, zoals de manier waarop u geld kunt besparen, uw mensen op de juiste plek zetten en hun talenten en ontwikkelingspotentieel optimaal benutten. De uitkomst geeft inzicht in onder meer de loonsombenutting en de mate van veranderingsgezindheid binnen uw organisatie.