Janneke Verbakel

Certified Trainer of NLP, HBMdocent en Managing Partner van myHBMcenter

"Het leven wordt gevormd door ontwikkeling doet leven."

Waar een wil is, is een weg… zo begon haar ontwikkeling op 15 oktober 1966. 

Als kind bepaalde zij al haar eigen route. Een route waarbij haar zelfstandigheid, eerlijkheid en eigen verantwoordelijkheid de richting aangaven en dat doen ze vandaag de dag nog steeds.

Het begeleiden, initiëren en aansturen van veranderingsprocessen als ook het adviseren en coachen van management en collega' s, zowel op functioneel als persoonlijk vlak, bleken de grote motivatoren te zijn binnen haar werk. Janneke heeft dit gedaan bij verschillende (inter)nationale bedrijven voordat zij in 2005 koos voor het zelfstandig ondernemerschap als coach en trainer. Een keuze waarbij zij als coach en trainer haar visie "haal het beste uit jezelf en ontwikkel " volledig onderschrijft.

Haar authenticiteit en directe manier van werken, met veel betrokkenheid, flexibiliteit, warmte, enthousiasme en humor resulteert in een respectvolle, vertrouwde omgeving. Zij creëert een setting waarin mensen het beste uit zichzelf halen, hun gestelde doelen realiseren en met de verkregen inzichten grensverleggend kunnen handelen.

Janneke is Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy™, Master Hypnotist, HBMdocent en heeft haar Master of Science Degree in Food Technology (Wageningen University).

"Ik gun een ieder de kans op ontwikkeling, te kijken naar zichzelf en zijn of haar omgeving. Te leren handelen vanuit authenticiteit en eigen kracht en deze ook te waarderen.
Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren, vind ik iedere keer weer mooi, bijzonder en waardevol want

"wie of wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat…"