Over myHBMcenter

HBM/ACTME®, Opleidingen, Trainingen en Personal Coaching

Onze Missie

GELUKKIGE MENSEN IN SUCCESVOLLE ORGANISATIES

myHBMcenter, uw partner voor HBM/ACTME® en NLP, Open Opleidingen, Coaching en Maatwerk Programma's. 

Met elkaar om de tafel, pratend over wat nu de verbindende factor tussen onze opdrachtgevers en myHBMcenter is, zijn we tot onze missie gekomen. De missie die wij bij iedere opdracht voor een organisatie, team of individu steeds weer leven. In deze missie herkennen we ons, weten we dat we u het beste kunnen geven en weten we dat dit het verschil maakt. U als klant krijgt niet alleen dat wat u vraagt, wij gaan die stap verder door te geven wat u nodig heeft. En aan u als klant de keuze hiermee aan de slag te gaan.

myHBMcenter werkt voor organisaties, teams en individuen die de mens als Human Being zien. Iedereen die zijn of haar doel ook echt wil verwezenlijken. Bedrijven die continuïteit willen en hun imago willen verbeteren door hun medewerkers te laten groeien. Organisaties die de overtuiging hebben dat hun medewerkers het succes bepalen en dus in SUCCES willen investeren.

 

De myHBMcenter specialiteiten; HBM/ACTME® programma's, NLP Opleidingen, Leadership-, Engagement- en Teamdevelopment programma's. Deze hebben reeds bij vele opdrachtgevers gezorgd voor gewenste veranderingen bij individuen, teams en organisaties en een hard meetbare groei van de bedrijfsresultaten. 

myHBMcenter; measuring the unthinkable. In ontwikkeling stellen we de mens centraal. We verbeteren de kwaliteit van leven en werk van mensen. We maken mensen bewust van hun eigen verantwoordelijkheid. We kijken niet alleen naar de cultuur en structuur, het gedrag van mensen en de regels en afspraken, maar ook naar waar het gedrag vandaan komt, de natuur van mensen.

myHBMcenter bestaat uit gedreven, enthousiaste en succesvolle mensen die dat doen waar ze goed in zijn, zodat zowel de kwaliteit van de uitvoering van uw opdracht, als uw resultaat gewaarborgd worden. Zij nemen uitsluitend opdrachten aan, die in overeenstemming zijn met hun passie, missie èn de overtuiging dat ook uw opdracht een succes wordt.

myHBMcenter is onderscheidend omdat:

zij de beschikking heeft over de nieuwste methoden en technieken op het gebied van talentanalyse die leiden tot duurzame ontwikkeling. 
er zowel aan persoonlijke als aan functiegerichte verbetering wordt gewerkt waardoor de deelnemer op beide vlakken beter gaat presteren. 
deelnemers zelfreflectief en verantwoordelijk zijn.
er getraind wordt op bewustzijns- en onbewustzijnsniveau, zodat het stadium van onbewust bekwaam versneld wordt bereikt. 
de praktische vertaalslag naar de realiteit van alle dag wordt gemaakt en de deelnemers daardoor direct hèt verschil voelen, zien en horen. 
de professionele nazorg wordt verleend die nodig is voor uw gewenste verandering.