myHBMcenter (OUTWISE) NLP Training

U bent op zoek naar een goede NLP training?

myHBMcenter (OUTWISE) biedt een breed scala aan het beste op het gebied van NLP training en HBM/ACT.

NLP Training op maat en open NLP trainingen

Van NLP Practitioner tot NLP Master Practitioner tot NLP Trainer, alles kan bij ons.

myHBMcenter is al jaren een gerenomeerd NLP training instituut en geeft ook Time Line Therapy™ en Hypnotherapy tijdens de NLP Opleidingen. 
Van NLP Practitioner NLP Training, tot NLP Master Practitioner, tot NLP Trainers Training tot Maatwerk trainingen zoals Natuurlijk presenteren.

Door onze manier van werken tijdens ieder opleidingstraject, bent u er van verzekerd dat u EN de leer-stof goed aangeboden krijgt EN u kunt werken aan uw persoonlijke doelstellingen. Het volgen van de NLP training op deze manier heeft als voordeel dat u, wanneer u klaar bent, de leer-stof volledig hebt geïntegreerd in uw handelen en uw zijn. 

Ons streven is u tijdens dit proces te ondersteunen met alles wat in ons vermogen ligt, waardoor u na afloop zou kunnen stellen: "Dit was de beste opleiding die ik ooit heb gevolgd."

 myHBMcenter werkt vanuit de Natuur van de mens. Want wil verandering beklijven dan dient niet alleen het cognitieve deel 
maar ook de onbewuste aansturing te worden aangesproken."

myHBMcenter mag certificeren namens de American Board of NLP, de Time Line Therapy™ Association en de American Board of Hypnotherapy.

myHBMcenter levert verandering vanuit uw natuur, cultuur en structuur dat zichtbaar wordt in uw performance.