myHBMcenter uw partner voor Coaching

Op zoek naar het beste op het gebied van Coaching?

Bij Coaching werken wij samen met u aan de gewenste verbetering. Deze kan zowel persoonlijk- als functiegericht kan zijn.

Hierbij zijn respect, vertrouwen, autonomie en eigen verantwoordelijkheid belangrijke waarden.

myHBMcenter stimuleert mensen te werken vanuit zijn natuur en gebruikt hiervoor onder andere HBM filosofie met ACT en NLP . Door het vergroten van inzicht, reflectie en interventies wordt een optimaal resultaat bereikt.
Met respect voor het model van de wereld van de ander wordt omgegaan met de vastgestelde hulpvraag. De directe manier van werken, met volledige betrokkenheid, warmte, enthousiasme en humor resulteert in een vertrouwde omgeving waarin mensen gestelde doelen realiseren en met de verkregen inzichten grensverleggend handelen. 

myHBMcenter is een samengaan van twee bedrijven. myHBMsupport en OUTWISE. OUTWISE  is opgericht door de vierde generatie Master NLP Trainers na Richard Bandler en John Grinder, de eerste Master Trainer of NLP van Nederland, Eelco Wisman

Gelukkige mensen in Succesvolle organisaties

In deze missie herkennen we ons, weten we dat we u het beste kunnen geven en weten we dat dit het verschil maakt. U als klant krijgt niet alleen dat wat u vraagt, wij gaan die stap verder door te geven wat u nodig heeft. En aan u als klant de keuze hiermee aan de slag te gaan. Wij doen daarbij ALLES wat in ons vermogen ligt om u te helpen de volgende stap in uw ontwikkeling te laten zetten! “Wil je iets anders, doe dan iets anders!!!"

myHBMcenter biedt een breed scala aan Coaching, van Personal Coaching oftewel Life CoachingBreakthrough Coaching, Relationship Coaching en Team Coaching 

Verbeter dus nu uw persoonlijke succes, dat van uw team, uw bedrijf of van u.