MINDFULNESS TRAINING

U bent op zoek naar Mindfulness training?

Mindful at Cause of Your life  combineert Mindfulness Training met NLP.

Een uniek programma waarbij wij alles doen om mensen, managers en/of teams in hun kracht te zetten door het juiste gedrag, productiviteit en leiderschap te verhogen ondanks stressvolle situaties en of hoge werkdruk en ziekte verzuim te doen afnemen. 

Ongetwijfeld is in het bedrijfsleven herkenbaar dat er juist in deze huidige tijd hoge werkdruk en stressvolle situaties aan de orde van de dag zijn. Werknemers dienen zich optimaal te concentreren en dat is soms lastig. Sommige werknemers hebben een hogere kans op uitval door de druk van werk en privé. En door de ‘rush of the day’ is de productiviteit begrensd. Dat terwijl elk bedrijf toch juist op volle kracht zijn markt wil vergroten toch?

Mindful at Cause of Your life 
De juiste volgende stap.

Deze nieuwe training is de best of both; de combinatie van de jarenlange ervaring van OUTWISE (waarbij we succesvol mensen begeleiden om zelfsturend te zijn en vanuit eigen kracht en kwaliteiten te werken) en Mindfulness

Heb je een bedrijf in de omgeving van Amsterdam en zoek je een NLP training of NLP coaching in combinatie met Mindfulness training? Dan ben je bij Muriël DalmulderJanneke Verbakel, Bram Steijn en Eelco Wisman aan het juiste adres.