Workshop NLP

Workshop de Nieuwe Leer van Performing

OUTWISE heeft het genoegen 3 x per jaar de Workshop de Nieuwe Leer van Performing over Neuro Linguïstisch Programmeren ofwel NLP te organiseren. In deze workshop krijgt u de mogelijkheid om op een ontspannen manier kennis te maken met wat NLP precies inhoudt, hoe u dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk en wat het u kan opleveren.

Waarom deze workshop de nieuwe leer van performing?

Allereerst om u kennis te laten maken met de snelst groeiende ‘wetenschap’ op het gebied van communicatie. NLP vergroot uw keuzemogelijkheid aanzienlijk. Om naast kennis en vaardigheden ook naar de effecten van gedrag te kijken. Gedrag is immers het enige wat u heeft om uw innerlijke wereld expliciet te maken. Sterker nog, door middel van uw gedrag bereikt u resultaten of bereikt u ze niet. Zijn het de resultaten die u hebben wilt, fantastisch! Creëert u met uw gedrag resultaten die u liever niet wilt, wat in uw gedrag gaat u dan veranderen? En hoe gaat u dit veranderen en hoe lang denkt u daarover te doen? Daar gaat het in deze workshop om: hoe kunt u op een prettige en snelle manier improductieve gedragspatronen doorbreken, bij uzelf en bij anderen. Een kennismaking en misschien wel het oprekken van uw overtuigingen over veranderen en veranderprocessen.

Wat houdt NLP nou precies in?

In de jaren 70 werd NLP gecreëerd door Richard Bandler en John Grinder. Bandler was een Computerdeskundige en Wiskundige, Grinder een Linguïst . Ze waren gefascineerd door hoe het kan dat sommige individuen hun resultaten blijvend overschrijden. Hoe komt het dat succesvolle mensen zo succesvol zijn? Bandler & Grinder modelleerden een aantal grootheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling die in zeer korte tijd enorme resultaten behaalden. Ze observeerden en bestudeerden hun

  • Fysiologie
  • Interne gedachteproces
  • De manier waarop ze hun taal structureerden in contact met hun klanten

Toen ze dat voor zichzelf gingen gebruiken behaalden ze dezelfde verbluffende resultaten!! Zodoende ontwikkelden Bandler en Grinder een ‘toolbox’ met technieken die ze NLP genoemd hebben. Neuro Linguïstisch Programmeren.   
"Dus deze succesvolle technieken maken van u en uw business een succes”.    
NLP is een attitude en methodologie die tot een aantal technieken heeft geleid. Het wordt ook wel de software van de geest genoemd.   Stelt u zich eens voor dat u de meest krachtige computer ter wereld tussen uw oren heeft. Alleen u mist de handleiding waardoor veel mensen denken dat hun geest hun leven bestuurt. NLP is het instructieboekje waardoor u uw geest en gedachten op de juiste manier kunt (be-)sturen, controleren en voeden.  

“Zo bent u in staat om bij alles wat u doet, consequent de resultaten te behalen die u voor ogen heeft”.  

Hoe ziet het programma

  • 09.00 uur   Ontvangst in Locatie 78 in Bunnik zie www.locatie78.nl. 
  • 09.30 uur   Start workshop.
  • 11.15 uur   Pauze. 
  • 11.30 uur   Vervolg workshop. 
  • 13.00 uur   Heerlijke lunch. 
  • Vanaf 14.00 uur kunt u uw reis vervolgen.  

 

Voor wie is deze workshop bedoelt?

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Als u manager bent of ondernemer, HRM-, Sales- of Marketingspecialist bent en als u op zoek bent naar efficiëntere manieren van communiceren, dan is dit iets voor u. Want wat zal het u opleveren als u door het gebruiken van een aantal eenvoudige inzichten en vaardigheden nog makkelijker in staat bent de dingen te bereiken die u wilt bereiken?   

Data 2018

22 juni 2018 - 30 november 2018

Investering

€ 60,00 ex. BTW inclusief de heerlijke lunch.

Locatie

De workshop wordt gegeven in Locatie78 te Bunnik.